Ademcoaching

Je ademt de levensenergie met volle teugen in!

Jouw ademhaling vertelt je hoe je in het leven staat en wat je tegenhoudt om te voelen waar je naar verlangt. Je ademt zoals je leeft.
We streven naar een verbonden ademhaling om jouw potentieel volledig te kunnen benutten.

Tijdens de ademsessies maak ik veelal gebruik van de techniek van “Balance Breathing”. Bij deze methode wordt er meer zuurstof naar alle cellen in ons lichaam gebracht doordat we het tempo van de ademhaling verhogen.

Dit levert de volgende voordelen op

  • Vermindert hoofd-, buik-, maag-, rug- en spanningsklachten
  • Positief effect op onze emotionele balans en heelt onze negatieve emoties
  • Loslaten van belemmerende gedachten en gevoelens over jezelf, anderen en het verleden
  • Het leidt tot balans in denken, voelen en doen
  • Brengt verandering in bewustzijn teweeg

De verbonden ademhaling verdelen we in 3 gebieden

Verlangen
Start jouw ademhaling onder de navel, bij je lage buik, dan zegt het iets over voelen en dat je met beide benen op de grond staat. 

Vreugde en plezier
Start jouw ademhaling bij het middenrif, dan zegt dit iets over het willen presteren en het willen bereiken van je doelen. 

Liefde
Start jouw ademhaling bij je hart dan kom je in actie en ga je van denken naar doen.

Het mooiste is natuurlijk de verbonden ademhaling, maar het zal niet altijd in je leven verbonden zijn. Bepaalde emoties horen bij het leven, aan een verbonden ademhaling moet je altijd blijven werken. Een verbonden ademhaling geeft een bevrijdend gevoel en zorgt voor veel energie, kracht en vertrouwen.

Ademhaling is een mooi instrument wat je op alle niveaus kan toepassen.

Fysiek

Emotioneel

Mentaal

Spiritueel

Fysiek niveau: Zuurstof zorgt voor ontgifting en zelfhelend vermogen voor meer energie en vitaliteit. Het verbetert ook je immuunsysteem. Als er geen zuurstof is, komt er ook geen energie vrij.

 

Emotioneel niveau: Veel personen hebben moeite met het uiten van emoties, niet opkomen voor je eigen behoeften en je verlangens. Daardoor wordt het vastgezet in je lichaam. Emoties worden opgeslagen in organen, meridianen en andere delen van ons lichaam. Negatieve emoties worden in het lichaam als een lage trillingsfrequentie opgeslagen. Door op een hoog en zuurstofrijk ritme te ademen, wordt de lage trillingsfrequenties gemiddeld naar een hogere frequentie. Hierdoor vindt er integratie plaats van emoties. Je gaat anders denken, voelen en doen waardoor ook je emotionele staat positief verandert. Je komt in je eigen kracht en gaat voor het leven wat jij wil.

 

Mentaal niveau: Doordat je negatieve energie integreert veranderen ook je gedachten. Doordat je emotionele staat verandert, veranderen ook je overtuigingen. Bijvoorbeeld: je wilt meer blijheid dan boosheid of als jij je vrolijk voelt dan heb je ook prettige gedachtes.

 

Spiritueel niveau: Door de duur van de ademsessie wordt op emotioneel en mentaal vlak de pijn van het Ego geheeld. De geprogrammeerde en geconditioneerde wikkels vallen weg. Je bent niet wat je denkt wie je bent.  Dit komt door alle overtuigingen over jezelf. Je Ont-Wikkelen van negatieve geloofsovertuigingen / patronen. Je gaat meer vanuit verlangen dingen doen.

Ga je mee op jouw 'adem' reis?

Leuk, ik steun, motiveer en geef je inzichten. Ik wens jou een hele mooie persoonlijke Ont-Wikkeling

'Je bent niet wat je denkt wie je bent'

Verlangen / Vreugde en Plezier / Liefde

Contactgegevens:

Jeannette Commandeur
Hoogkarspel
info@jouwademkracht.nl
06 245 918 00

Klanten vertellen.....

Ron: Jeannette heeft als professioneel ademcoach met behulp van haar ademhalingsmethodiek al enkele jaren een magische werking op mij. In de sessies bij haar gaat mijn levensenergie veel beter stromen waardoor ik een betere balans krijg tussen mijn denken en voelen. Vanuit mijn onderbewustzijn komen inzichten, ideeën, inspiraties maar ook emotionele pijn boven drijven. Hierdoor krijg ik de ruimte om betere keuzes maken en beter voor mijzelf te zorgen. Inmiddels heb ik geleerd dat goed ademen een positieve impact heeft op mijn fysieke, emotionele maar ook mentale niveau. 

Hans: Ademen doe je van nature, maar pas bij Jeannette heb ik ontdekt wat GOED ademen kan betekenen. Voor mij creëert goed ademen een bevrijdend, zelfs een tintelend gevoel in mijn lijf. Daarbij ook het gevoel dat er lasten van mijn schouders vallen. Niet onbelangrijk daarbij is dat Jeannette vertrouwen schept om te leren en mij prikkelt na te denken over de gevoelens die ik kwijt wil, maar juist ook voor de gevoelens die ik wil behouden.
Kortom, voor mij een stap die ik eerder had moeten, of om Jeannette te citeren kunnen, nemen.

Anita: Jeannette heeft eerst rustig mijn verhaal aangehoord. Nadat ze geluisterd had kon ze me al vertellen dat mijn ademhaling niet via mijn buik, middenrif en borst ging. Mijn ademhaling zat voornamelijk in de middenrif. Samen zijn we aan de slag gegaan om mijn benauwdheidsklachten op te lossen. Door issues aan te pakken kan ik op momenten weer teruggrijpen naar een andere ademhaling. Ik heb weer de energie, kracht en het vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Dank je wel!

Boy:

Bij mijn eerste bezoek aan Jeannette voor ademhaling techniek was ik toch wel zeer sceptisch.

Na een inleidend gesprek van 10 – 15 minuten mocht ik op de grond gaan liggen en moest naar mijn eigen idee heel overdreven ademhalen. Ik had het idee van wat doe ik hier. Na 10 minuten begon mijn lichaam toch op een hele aparte manier te reageren. Mijn hele lichaam stond vanaf het begin onder een bepaalde spanning en ik kon niet gelijktijdig met mijn hoofd en rug de grond raken.  Lees verder......