Waarmee kan ik je helpen?

Jouw ademkracht zorgt voor veel energie, kracht en vertrouwen!

Ben je benieuwd waarmee ik je kan helpen? Of vraag je je af of je met jouw klachten ook geholpen kan worden door een ademsessie. Stuur me een bericht en je ontvangt gericht advies.

Contact Jeannette
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Tarieven

Kennismakingsgesprek incl ademanalyse
€ 35
€ 35
1 ademsessie
€ 75
€ 75
3 ademsessies (3 maanden geldig)
€ 195

Een ademsessie duurt ca 1,5 a 2 uur

€ 195

Persoonlijke wensen voor een ademsessie zijn bespreekbaar

Contactgegevens:

Jeannette Commandeur
Hoogkarspel
info@jouwademkracht.nl
06 245 918 00

Klanten vertellen.....

Ron: Jeannette heeft als professioneel ademcoach met behulp van haar ademhalingsmethodiek al enkele jaren een magische werking op mij. In de sessies bij haar gaat mijn levensenergie veel beter stromen waardoor ik een betere balans krijg tussen mijn denken en voelen. Vanuit mijn onderbewustzijn komen inzichten, ideeën, inspiraties maar ook emotionele pijn boven drijven. Hierdoor krijg ik de ruimte om betere keuzes maken en beter voor mijzelf te zorgen. Inmiddels heb ik geleerd dat goed ademen een positieve impact heeft op mijn fysieke, emotionele maar ook mentale niveau. 

Hans: Ademen doe je van nature, maar pas bij Jeannette heb ik ontdekt wat GOED ademen kan betekenen. Voor mij creëert goed ademen een bevrijdend, zelfs een tintelend gevoel in mijn lijf. Daarbij ook het gevoel dat er lasten van mijn schouders vallen. Niet onbelangrijk daarbij is dat Jeannette vertrouwen schept om te leren en mij prikkelt na te denken over de gevoelens die ik kwijt wil, maar juist ook voor de gevoelens die ik wil behouden.
Kortom, voor mij een stap die ik eerder had moeten, of om Jeannette te citeren kunnen, nemen.

Anita: Jeannette heeft eerst rustig mijn verhaal aangehoord. Nadat ze geluisterd had kon ze me al vertellen dat mijn ademhaling niet via mijn buik, middenrif en borst ging. Mijn ademhaling zat voornamelijk in de middenrif. Samen zijn we aan de slag gegaan om mijn benauwdheidsklachten op te lossen. Door issues aan te pakken kan ik op momenten weer teruggrijpen naar een andere ademhaling. Ik heb weer de energie, kracht en het vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Dank je wel!

Boy:

Bij mijn eerste bezoek aan Jeannette voor ademhaling techniek was ik toch wel zeer sceptisch.

Na een inleidend gesprek van 10 – 15 minuten mocht ik op de grond gaan liggen en moest naar mijn eigen idee heel overdreven ademhalen. Ik had het idee van wat doe ik hier. Na 10 minuten begon mijn lichaam toch op een hele aparte manier te reageren. Mijn hele lichaam stond vanaf het begin onder een bepaalde spanning en ik kon niet gelijktijdig met mijn hoofd en rug de grond raken.  Lees verder......