Boy:

Bij mijn eerste bezoek aan Jeanette voor ademhaling techniek was ik toch wel zeer sceptisch

Na een inleidend gesprek van 10 – 15 minuten mocht ik op de grond gaan liggen en moest naar mijn eigen idee heel overdreven ademhalen. Ik had het idee van wat doe ik hier. Na 10 minuten begon mijn lichaam toch op een hele aparte manier te reageren. Mijn hele lichaam stond vanaf het begin onder een bepaalde spanning en ik kon niet gelijktijdig met mijn hoofd en rug de grond raken. Na een geleidelijke sessie van een 50 minuten ging dit echter wel.

Opgegeven voor nog een bezoek want dit was een aparte beleving

Bij mijn 2e bezoek mocht ik gelijk op de grond  gaan liggen en wederom een overdreven ademhaling. Wat heeft dit toch een bijzondere werking op je gehele lichaam. Na verloop van tijd met afwisselende oefeningen en het luisteren naar Jeanette zakte ik een soort rust. Ik kreeg hele koude handen, mijn lichaam schokte af en toe en naar verloop van tijd kreeg ik tintelende benen en voeten !

Gelijk weer opgegeven voor een 3e bezoek

Bij aanvang nu eerst 10 minuten staande ademhaling oefeningen gedaan. Ook dit is weer een aparte beleving. Na een staande opwarm sessie wederom weer op de grond gaan liggen voor verdere ademhalingen. Het hele lichaam komt weer in een aparte rust en reageert daarop. Zoals Jeanette ook aangeeft ; Laat niet je spieren maar de zuurstof in het lichaam het werk doen

Ik ga voor de 4e keer.

 

Na deze sessie wil ik het graag per 4/5 maanden nogmaals doen om te zien wat het heeft gebracht en nog kan gaan brengen

Het is zeker voor iedereen een aanrader