Ik help Jouw met wat jij nu nodig hebt

Wat voelt goed voor jouw, op dit moment!

Ruim 15 jaar geleden is tijdens mijn huidige functie als leidinggevende mijn interesse ontstaan in het coachen van mensen. Het luisteren, begeleiden en collega’s inzicht geven in hun kwaliteiten vind ik het leukste aan mijn werk. In 2013 heb ik de opleiding “Balance Breathing” gevolgd en heb ik mijn coachingsvaardigheden uit kunnen breiden. Heb ook veel kennis opgedaan wat je allemaal met je  “adem” kan bereiken. Tijdens deze opleiding heb ik ook veel over mezelf geleerd en iedere keer werd ik weer verrast hoeveel je kan voelen door een goede “verbonden ademhaling”. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid en kan ik makkelijker keuzes maken. Sinds 5 jaar heb ik mijn eigen ademcoach praktijk en deel ik graag al mijn opgedane ervaring met Jouw.

Bij Thermen Bussloo begeleid ik samen met andere ademcoaches de retraite “Regie over je leven”. Een fantastisch programma om inzicht te krijgen in je verlangens en in je overtuigingen die je belemmeren om je dromen waar te maken.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik vind vele sporten leuk, maar mijn grootste passie is wielrennen. Heerlijk buiten en de elementen van de natuur trotseren, het liefst langs het ijsselmeer, dat is voor mij vrijheid. Hierin helpt voor mij de adem ook enorm om mijn sportpresentaties te verbeteren.

 

Ijsselmeer

Contactgegevens:

Jeannette Commandeur
Hoogkarspel
info@jouwademkracht.nl
06 245 918 00

Klanten vertellen.....

Ron: Jeannette heeft als professioneel ademcoach met behulp van haar ademhalingsmethodiek al enkele jaren een magische werking op mij. In de sessies bij haar gaat mijn levensenergie veel beter stromen waardoor ik een betere balans krijg tussen mijn denken en voelen. Vanuit mijn onderbewustzijn komen inzichten, ideeën, inspiraties maar ook emotionele pijn boven drijven. Hierdoor krijg ik de ruimte om betere keuzes maken en beter voor mijzelf te zorgen. Inmiddels heb ik geleerd dat goed ademen een positieve impact heeft op mijn fysieke, emotionele maar ook mentale niveau. 

Hans: Ademen doe je van nature, maar pas bij Jeannette heb ik ontdekt wat GOED ademen kan betekenen. Voor mij creëert goed ademen een bevrijdend, zelfs een tintelend gevoel in mijn lijf. Daarbij ook het gevoel dat er lasten van mijn schouders vallen. Niet onbelangrijk daarbij is dat Jeannette vertrouwen schept om te leren en mij prikkelt na te denken over de gevoelens die ik kwijt wil, maar juist ook voor de gevoelens die ik wil behouden.
Kortom, voor mij een stap die ik eerder had moeten, of om Jeannette te citeren kunnen, nemen.

Anita: Jeannette heeft eerst rustig mijn verhaal aangehoord. Nadat ze geluisterd had kon ze me al vertellen dat mijn ademhaling niet via mijn buik, middenrif en borst ging. Mijn ademhaling zat voornamelijk in de middenrif. Samen zijn we aan de slag gegaan om mijn benauwdheidsklachten op te lossen. Door issues aan te pakken kan ik op momenten weer teruggrijpen naar een andere ademhaling. Ik heb weer de energie, kracht en het vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Dank je wel!

Boy:

Bij mijn eerste bezoek aan Jeannette voor ademhaling techniek was ik toch wel zeer sceptisch.

Na een inleidend gesprek van 10 – 15 minuten mocht ik op de grond gaan liggen en moest naar mijn eigen idee heel overdreven ademhalen. Ik had het idee van wat doe ik hier. Na 10 minuten begon mijn lichaam toch op een hele aparte manier te reageren. Mijn hele lichaam stond vanaf het begin onder een bepaalde spanning en ik kon niet gelijktijdig met mijn hoofd en rug de grond raken.  Lees verder......